ŠTA JE WHISKY CLUB (WHISKYCLUB.RS)

whiskyclub.rs je organizacija koja želi da poveže ljubitelje viskija u Srbiji. Klub je formiran po ugledu na slična udruženja i organizacije širom zapadne Evrope i Australije. Cilj kluba je promocija viskija kao pića, upoznavanje i otkrivanje novih brendova kao i kreiranje kanala koji ima mogućnost nabavke različitih viskija koji nisu dostupni na našem tržištu.

Svesni smo da je kvalitetan viski, piće sa najvećim stepenom ekspanzije u svetu a da pravi viski ljubitelji u Srbiji nisu u stanju da dođu do određenih brendova ili da ih pazare po razumnim cenama.

Viski klub želi ovo da promeni stvaranjem viski zajednice i da omogući svojim članovima jednostavniju nabavku i uživanje u ovom piću. Koristeći savremene alate i prednosti današnjeg IT društva želimo da spojimo svet modernog i tradicionalnog. Da digitalizujemo sve korake osim onog osnovnog, uživanja u dobroj čaši viskija.

ŠTA TO WHISKYCLUB.RS DONOSI NOVO NA TRŽITE

JEDINSTVENU PONUDU

Klub objedinjuje sve lokalne distributere i uvoznike na jednom mestu, pružajući najširi mogući spektar svih dostupnih vrsta viskija na našem tržištu. Mi organizujemo uvoze specijalnih edicija ili ograničenih serija dobro poznatih viskija za naše članove. Ali i nešto posebno, jedinstvene uvoze novih brendova velikih destilerija ili craft destilerija širom sveta. Želimo da svi zajedno otkrijemo sledeći biser svetske viski scene.

DOGAĐAJE

Osmislili smo novi način viski degustacija, koji sadrži nit onoga što želimo da postignemo, kombinaciju tradicionalnog i modernog. Na taj način želimo da otvorimo razna vrata za ulazak u viski svet. Bez obzira da li ste vrsni poznavalac koji želi da degustira nepoznati brend pre kupovine ili ste neko ko tek počinje da otkriva čari našeg sveta, na ovim događajima ima mesta za sve. Godine, iskustvo, količina novca… ništa ne igra presudnu ulogu, napravili smo teren za sve.